Titel

Kleur

Voorafgaand aan elke behandeling worden de wensen besproken en wordt er specifiek gekeken naar uw haarstructuur en kwaliteit. Op basis van een diagnose wordt uw haar geknipt of gekleurd met als resultaat een mooie en stralende coupe/kleur.

Voor onze kleur abonnementen:

Beste abonnee klant,

Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende:

De prijzen van onze kleur abonnementen lopen uit de maat, beter gezegd, zijn niet meer marktconform. Dit omdat de haarmode de afgelopen jaren enorm veranderd is én de grijze haren in sommige gevallen zijn toegenomen.

Het huidige haarbeeld laat zien dat er meer variatie en wensen zijn qua kleur en technieken. Veelal zijn er hierdoor veel meer folie‘s en kleurproducten nodig . Deze zijn momenteel niet inbegrepen bij het huidige abonnement. We passen ze natuurlijk wel altijd toe en hierdoor kost het ons aan het einde van de rit veel meer tijd, product en inspanning en levert het kleurabonnement ons nagenoeg niets op.

U zult ongetwijfeld begrijpen dat we het kleurabonnement dan ook gaan aanpassen naar de huidige kleurstandaard. Of de prijs voor u aangepast gaat worden zal uw kapster persoonlijk met u bespreken.
De jaarlijkse indexering moeten we helaas wel toepassen omdat alles duurder is geworden.

Uw abonnement kan ook gelijk blijven met de nieuwe prijs  indien uw kleurbehandeling voldoet aan de volgende richtlijnen waar het abonnement mee begonnen is.

Abonnement Brons: uitgroei 1 cm
Abonnement  Zilver: uitgroei 1 cm plus 4 tot 6 folie’s.
Abonnement  Goud: uitgroei 1 cm plus 10 tot 15 folies

Onze kleur abonnementen blijven 1 jaar geldig, op basis van 12 behandelingen en een extra cadeau behandeling.
In de praktijk blijkt als u iedere 4 weken komt het de 13 e maand betreft en deze krijgt u in het abonnement extra cadeau van ons.

U ontvangt bij aankoop van de producten 10% korting.

We zien u graag in onze salon en vertrouwen op uw begrip in deze.

Liefs, Team Martine