Titel

Haarverlenging

Martine Hair + Beauty Salon is gespecialiseerd in haarverlenging. Voor veel mensen kan dit een oplossing bieden. Heb je dun futloos haar? Weinig volume in de lengtes? Of wil je niet wachten tot het ein-de-lijk dé ideale lengte heeft bereikt? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis extension advies. We kijken samen naar de mogelijkheden en wat het beste voor u zou zijn. Wij werken met de beste extension merken waardoor we altijd een geschikte voor uw ertussen hebben zitten. Ook werken wij met verschillende technieken wat past bij uw wens en haar.

De extension zijn NIET behandeld met siliconen of oliën waardoor het haar bij het gebruik van de juiste verzorgingsproducten tot een jaar mee kan gaan. Bij aanschaf van uw eerste extension zit er een L’ANZA shampoo en conditioner bij in passend bij uw eigenhaar en dat van de extension. Zo kunnen wij 100% garantie bieden voor uw eigen haar en dat van de extension. 

 

Wilt u meer informatie of kijken of dit wat voor u is? Plan een gratis adviesgesprek in en kijken we samen naar de wensen en mogelijkheden. 

 

Extentions prijslijst ophogen:

Wanneer wij de extentions eruit halen en weer opnieuw gaan bevestigen wassen we het eigen haar eerst en behandelen we het met een verzorgende kuur om zo alle product resten te verwijderen en het haar kwaliteit een boost tegeven qua verozorging. Na deze kuur brengen we het haar in model en bevestigen we de extentions weer in het haar op een schone en sterke ondergrond. 

Extentions ophogen 1 baan: €71,95

Extentions ophogen 2 banen: €81,95

Extentions ophogen 3 banen: €91,95