Titel

Healing Nourish

In de aanval tegen haaruitval

Help ... haaruitval! Wordt uw haar steeds dunner? Geef het dan een boost met Healing Nourish van L'ANZA. Dit 3-stappen systeem voedt uw haar en stimuleert de haargroei. Zo ziet uw haar er weer vol en gezond uit – voor een jeugdige look!


 

Ieder mens verliest dagelijks haar. Als het goed is, groeit dit vanzelf weer aan. Merkt u echter dat uw haar dunner wordt, dan is er nu een makkelijke en wetenschappelijk onderbouwde manier om uw haargroei te activeren. L’ANZA Healing Nourish is speciaal ontwikkeld voor dunner wordend haar. L’ANZA is het eerste en enige merk dat daadwerkelijk Healing Haircare biedt. Alle producten hebben een helende werking en bouwen het haar van binnenuit op. Healing Nourish werkt met het unieke en effectieve Anagen 7 System. Het Transdermal Delivery System zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten diep in de kern van uw haar worden getransporteerd. Hier voeden ze uw haar intensief en stimuleren ze de haargroei.

Het Anagen 7 System remt ook DHT (belangrijk voor mannen), activeert de groeifactoren, stimuleert de haarpapillen en de bloedsomloop, bevordert de celdeling van de hoofdhuid, voorkomt irritatie en controleert micro-organismen. Dit wordt bewerkstelligt door 13 speciale ingrediënten, die samen het Anagen 7 System vormen. Het gaat te ver om hier uitvoerig op in te gaan maar geïnteresseerden raden wij aan ”Loquat Leaf Extract Hair Growth” te googlen. Dit is één van de hoofdingrediënten en u zult verstelt staan van de effectiviteit van dit ingrediënt tegen dunner wordend haar en haaruitval. L’ANZA is één van de eerste merken die “Loquat Leaf Extract” effectief tegen dunner wordend haar en haaruitval inzet.

Activeer uw haargroei in 3 stappen

L’ANZA Healing Nourish bestaat uit 3 stappen: shampoo, conditioner en treatment. Stimulating Shampoo verwijdert overtollig vet en stylingrestanten op een milde manier. Stimulating Conditioner voedt het haar met actieve ingrediënten,die de haargroei stimuleren.En Stimulating Treatment activeert de haarzakjes en geeft uw haar een extra boost. De producten zijn geschikt voor alle haartypes en voor dagelijks gebruik. Mild voor uw haar, uw hoofdhuid én uw haarkleur. 

Toon als Tabel Lijst
Tonen per pagina

Stimulating Conditioner - 250ml

€30,95 incl. BTW
L'ANZA Stimulating Conditioner is de tweede stap in de Healing Nourish-lijn, die alle soorten dunner wordend haar behandelt.

Stimulating Shampoo - 300ml

€30,95 incl. BTW
L'ANZA Stimulating Shampoo is de eerste stap in de Healing Nourish-lijn, die alle soorten dunner wordend haar behandelt.

Stimulating Treatment

€43,50 incl. BTW
L'ANZA Stimulating Treatment is de laatste stap in de Healing Nourish-lijn, die alle soorten dunner wordend haar behandelt.