Titel

15 jaar Martine Hair + Beautysalon

Beste Mensen,

15 jaar Martine Hair + Beautysalon. Wat zijn deze 15 jaar snel gegaan. Precies 15 jaar geleden begon ik met een kleine auto als kapster aan huis en een schoonheidssalon thuis. Al snel kreeg ik meer klanten en moest ik zelfs een “klanten stop” invoeren. Er is in deze 15 jaar erg veel veranderd.

Na 5 jaar werd de garage thuis verbouwd, en werd er een mooie kapsalon gerealiseerd. Weer 5 jaar verder, waren we wederom uit ons jasje gegroeid en hebben we besloten om onze veilige “thuishaven” te verlaten en ons te vestigen in het dorp, nabij het centrum.

Hier bouwden we een zaak naar onze eigen smaak, wensen en eisen met een uitstaling waarvan we ons in eerste instantie niet bewust waren. De Gelderlander schreef: “je waant je in de P.C. Hooftstraat, maar aan de kassa wacht er een verrassing: een “Achterhoekse prijs”. Onze nieuwe zaak bracht ons zelfs in Italië op de Cosmoprof, waar we genomineerd zijn voor de mooiste kapsalon van de wereld, enorm trots waren we om onze zaak te zien tussen kapsalons uit grote wereldsteden als New York en Parijs. In 2008 werden we door het blad Yes uitgeroepen tot kapsalon van het jaar.

Op deze 15 jaar terugkijkend zijn we vooral trots op wat we hebben bereikt, trots op onze medewerkers, die iedere dag weer het beste uit zichzelf halen. Maar nog belangrijker zijn we trots en dankbaar op U, als onze klant, U hebt er aan bijgedragen waar wij nu na 15 jaar staan, zonder U was dit niet mogelijk geweest. En nog steeds geldt, bent U niet tevreden, vertel het ons, bent U tevreden vertel het verder. Als waardering voor U als vaste klant, hebben we de haarpuntenpas, waarbij u punten van ons kreeg en deze om kon zetten in korting op producten of behandelingen. Ook hebben we een aantal jaren U een cadeau gestuurd op uw verjaardag in de vorm van een verjaardagsbrief.

We hopen U ook de komende 15 jaar bij ons te mogen begroeten.

Bedankt voor het vertrouwen.

Met vriendelijke groeten,

Martine Hendriksen